cat costa sa construiesti o casa

Buget casa 100m2 – Cat ne costa o casa de 100m2 1

Buget casa 100m2. Alegerea construirii unei case noi este o modalitate excelentă de a-ți crește activele imobiliare. Este, de asemenea, o soluție pentru a avea o casa personalizată. Ai ocazia să alegi orice teren îți place in zona in care iti place. Înainte de a alege un teren, este esențial să estimați costul constructiei unei case din zidarie, lemn sau pe structura metalica de 100mp.

Buget casa 100 m2 din lemn sau zidarie?

Alegerea construirii unei casei de 100 m2 oferă multe oportunități. Viitorul proprietar este liber să aleagă terenul care i se potrivește. Are ocazia unică de a construi casa la care visează. Structura, forma, culoarea sunt adaptate conform recomandărilor sale stricte. Acest lucru duce la posibilitatea de a construii o casă de 100m2 pe măsură, dezvoltată în funcție de nevoile familiei.

O construcție nouă oferă, de asemenea, avantajul tuturor tehnologiilor noir din constructii. Beneficiați, în special, de metode eficiente de consolidare a izolației termice și fonice pentru viitoarea dvs casă de 100m2. Datorită diferitelor garanții oferite de constructor, aveți acces la o casă de calitate. Astfel, economisiți la reparații. În plus, acest proiect poate fi eligibil pentru scutirea de la impozitul pe proprietate. Probabil in viitorul apropiat!

Ce elemente intră în joc atunci când se evaluează un buget corect pentru o casa de 100m2?

În medie, construcția unei case cu un singur etaj de 100 m2 este estimată la aproximativ 65.000€. Pentru a reduce costurile cu pana la 25%, aveți opțiunea de a alege un design de casă gata realizat. În acest caz, constructorul meșterului are grijă doar de specificatiile date. Oricum, nu uitați de costul terenului, a cărui suprafata poate fi semnificativă. Prețul variază în funcție de regiunea în care se află acest teren. De asemenea, este diferit în funcție de suprafețe. Prețul mediu este de aproximativ 20-50€ pe m2. Poate fi mai mare dacă construcția are loc în Bucuresti. La acest preț se pot adăuga alte costuri precum cele ale topografului, geodezului sau costurile cu manopera. De regula, in capitala, costurile sunt mult mai ridicate fata de orase precum Pitesti, Craiova, Severin, Valcea sau Constanta.

Ce buget ne trebuie pentru construcția unei case din lemn de 100 m2?

Buget casa 100m2 din lemn. Casa pe structură din lemn este din ce în ce mai populară printre romani, atrași de multiplele sale interese. O casa din lemn de 100m2 ne oferă o locuinta ecologică și un material robust, natural și estetic. Chiar daca este putin mai ieftina decat una din zidarie, o casa din lemn este cu mult mai calduroasa sau racoroasa fata de o casa din zidarie.

Proiectarea unei case din lemn cu o suprafață de 100 m2 poate fi estimată la aproximativ 45.000€. Prețul poate scădea la aproape 30.000€ dacă suprafața sa este de 60 m2. Tipul de finisaj sau echipamentele utilizate pot avea o influență asupra prețului unei case din lemn. Deasemenea, aveti posibilitatea sa calculati aici care este costul cu manopera al unei case de 100mp.

O casa din lemn la kit costă mai puțin. O astfel de locuinta poate fi disponibilă de la 35.000€. Un buget de 25.000€ poate fi suficient dacă casa este construită pe o suprafață de 60 m2.

Buget casa 100m2
Buget casa 100m2
Măriți bugetul daca doriti o case din zidărie

Buget casa 100m2 din zidarie. O casă de zidărie sau o casă tradițională costă puțin mai mult decât o casa din lemn. Dacă construcția va acoperi o suprafață de 100 m2, va costa în jur de 65.000€. Pentru o suprafață de 60 m2, bugetul trebuie să se apropie de 39.000 €.

Prețurile pentru casa de zidărie sunt mai mult sau mai puțin similare cu cele pentru casa din lemn. Diferenta se face la termenul de executie. Daca pentru o casa din lemn avem nevoie de doar 3 luni sa o finalizam, pentru una din zidarie ne va trebuii intre 6 si 9 luni dupa ce fundatia a fost executata.

Proiectarea si constructia unei case cu o suprafață de 100 m2 ajunge in jur de 65.000€. Costurile sunt de 39.000€ pentru implementarea unei case de zidărie cu o suprafață de 60 m2. Nu uitați să cereți o ofertă de pret înainte de a vă decide ce tip de constructie sa realizati.

Costuri suplimentare de luat în considerare pentru o casă de 100 m2

În plus față de costul terenului, instalării și materialelor, construirea unei case de 100 m2 implică și alte costuri de luat în considerare.

De fapt, prețul poate include taxele diferiților subcontractanți. De asemenea, adăugați costuri de asigurare dacă intenționați să încheiați un contract. Rețineți că garanțiile pot fi mai mici, cu condiția să fie incluse în contractul de construcție. În acest caz, tariful poate fi de la 2% din prețul total al construcției. Conform unei garanții independente, prețul poate crește până la 8% din prețul unei case.

În plus, se pot aplica diverse taxe la construirea unei case. Trebuie să luăm în considerare costul TVA, care este de 20% din prețul total. De asemenea, se poate solicita o taxă de dezvoltare. Suma diferă de la o regiune la alta.

Ce tipuri de ajutor pentru a reduce costurile de construcție?

Pentru a-i ajuta pe viitorii proprietari să-și realizeze visul de a construi o casă, statul și localitățile pun în aplicare diverse ajutoare. Împrumutul cu rată zero este prezentat ca un real impuls pentru amortizarea costului de construcție. El poate fi capabil să finanțeze până la 40% din muncă. În primul rând, este recomandabil să înmulțiți cererile de cotații pentru construcția unei case.

Beneficiați fără întârziere de asistență pentru pregătirea dosarului dvs. administrativ. Aveți nevoie de o declarație prealabilă de muncă sau de o autorizație de construire? Experții în planificare urbană îți îndeplinesc toate planurile!

One Comment

  1. Am vizitat diferite site-uri care propun tarife si preturi dar care sunt inselatoare. Majoritatea te face sa crezi ca poti sa construiesti cu bani putin. Este gresit! In medie costurile unei constructii de 100m2 se ridica intre 500 si 700€ mp in functie de casa. Spre exemplu o casa in forma dreptunghiulara este mai ieftina fata de una in forma de L. Tarifele afisate pe acest site mi se par corecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close