,

Profil PVC Deceuninck Zendow 5 camere

(O recenzie client)

Tamplarie PVC Deceuninck | Profile si feronerie de calitate Germana 100%. Usi si ferestre cu profile Deceuninck si feronerie de la GU Unijet la un pret accesibil pentru toate buzunarele.

Caracteristicii:

 • Profil: Deceuninck
 • Feronerie: GU Unijet
 • Manere: Secustik
 • Pret: In functie de proiect
 • Montaj: Da
 • Transport: Gratuit
 • Garantie: Da

Va intereseaza acest tip de tamplarie pvc ?

 

 

 

Izolare superioară
Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Plus oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3-1,4 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitură mediană valoarea certificata este Uf=1,3 W/m²K.

Profil pvc Deceuninck zendow

Performanță acustică
Izolarea acustică este foarte importantă în zilele noastre în care trăim într-o lume zgomotoasă. Sistemul Zendow are încorporat direct din fabricație în 2 camere izolație fonică care asigură o izolare acustică mai performanță decât cele introduse manual. În plus, datorită caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum și a structurii multicamerale a sistemului Zendow se asigură un confort perfect în zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

Rezistență structurală
Datorită ofertei largi de produse, sistemul Zendow se pretează la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare oferă cele mai bune soluții împotrivă presiunii ridicate a vântului.

Respectarea mediului înconjurător
Ușile produse cu sistemul Zendow asigură un mediu sănătos datorat nivelului ridicat de izolare precum și a caracteristicilor care asigură o investiție pe termen lung: întreținere ușoară și 100% reciclabile la sfârșitul perioadei de viață.

Categorii: ,

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Simona

  Am comandat și eu aici tâmplărie pentru o pensiune din Dubova. Am 3 căsuțe și doar aici am găsit ce doream. Recomand acest site. Super buni băieții.

  Simona

SHOPPING CART

close