#Firme Constructii

Firme de Constructii si Renovari Craiova

Firme constructii specializate in constructii de case si renovari in Craiova. Constructori si meseriasi in constructii pentru casa ta. Construieste-ti casa cu pana la 25% mai ieftin fata de concurenta. Intra in contact cu cei mai buni constructori din Craiova.

Profesionisti si Meseriasi

Firme de Constructii

Cauti firme de constructii in Craiova? Cea mai mare comunitate de firme de constructii din Craiova este acum disponibila si pe Construiesteieftin.ro. Firme de constructii de case din zidarie cu caramida sau bca, producatori si fabricanti de case din lemn, toti sunt aici. O comunitate a constructorilor din Craiova.

Firme de constructii si renovari

Constructii si Renovari Craiova

Cum functioneaza?

Un concept Inovant

Suntem aici sa te ajutam! Prin intermediul nostru vei putea sa contactezi un constructor fiabil sau un meseriasi bun. Vom negocia pentru tine de la materiale de constructii si pana la cel mai bun mester din Craiova. Cu noi vei reduce cu pana la 25% mai ieftin pentru fiecare cumparatura sau negociere.

1.

Ai o idee de casa sau locuinta pe care vrei sa o construiesti? Cauti firme de constructii din Craiova? Vorbeste-ne despre proiectul tau!

2.

Ai nevoie de o firma de constructii sau de un meseriasi? Suntem aici sa te ajutam sa iti duci proiectul pana la capat cu succes.

3.

Bugetul tau este unul corect? Construieste ieftin si durabil la un pret onorabil si obtine cele mai bune oferte si devize de preturi.

4.

Cand esti pregatit, semneaza un contract de negociere cu noi si incepe sa respiri usurat. Ne ocupam noi de tot pentru casa sau locuinta ta.

Cele mai cautate modele de case

Constructii Case Craiova

Mai jos va prezentam cateva modele de case care pot fi construite din caramida, bca, lemn sau pe structura metalica. Aceste case sunt reprezentate de firme de constructii partenere din Craiova. Toate aceste modele de case se pot realiza atat la rosu, gri sau la cheie.

Products Grid

Calitate si Confort

Tamplarie de Calitate

Un pret ieftin si materiale de calitate? Este posibil asa ceva? Da! Este posibil doar pe Construiesteieftin.ro, probabil cel mai mare site de firme constructii Craiova. Pe langa constructori de case, meseriasi sau arhitecti din Craiova, va oferim tamplarie pvc de calitate cu profil salamander si feronerie de la Roto la un pret cu pana la 25% mai ieftin fata de concurenta!

Products Grid

Constructii Case la Rosu Craiova

Case la Rosu

Constructii case la rosu in Craiova si imprejurimi cu preturi atractive. Daca vrei sa construiesti o casa la rosu, firmele noastre de constructii va ofera solutii si posibilitati multiple pentru orice buzunar. Peste 100 de constructii case la rosu in Craiova si judetele limitrofe.

Case la rosu din zidarie

CASE ZIDARIE LA ROSU

Constructii de case din zidarie la rosu. BCA, caramida sau boltari ...

de la 150 €/mp

Case la rosu intre 150 si 250€ mp desfasurat. Cele mai bune oferte de preturi din Craiova doar aici ...

Case din lemn la rosu

CASE DIN LEMN LA ROSU

Case din lemn si OSB la rosu cu materiale de calitate la pret de uzina ...

de la 110 €/mp

Case din lemn la rosu intre 110 si 220€ mp desfasurat. Obtine cele mai bune tarife din Craiova ...

Case metalice la rosu

CASE METALICE LA ROSU

Constructii de case metalice de calitate la rosu, pret de atelier ...

de la 140 €/mp

Case metalice la rosu intre 140 si 260€ mp desfasurat. Contacteaza-ne acum pentru oferte de preturi ...

Constructii Case la Gri Craiova

Case la Gri

Case la gri Craiova | Constructii de case la gri in Craiova si imprejurimi la preturi fara concurenta. Obtine un pret bun pentru constructia ta doar pe Construiesteieftin.ro. Construieste casa la gri cu tarife dedicate pentru lucrari de calitate. Devize si oferte de materiale cu reduceri si disconturi substantiale.

Preturi case la gri

Incepand de la 260€ mp la gri
Case la gri
Case la gri
Case la gri ieftine
Case la gri ieftine

Pretul pentru o casa din zidarie la gri in Craiova incepe undeva la 280€ mp desfasurat. Acest pret de calculeaza in functie de suprafata totala a casei.

  • intre 280€ si 380€ mp

Pretul pentru o casa din lemn la gri in Craiova incepe undeva la 260€ mp desfasurat. Acest pret de calculeaza in functie de suprafata totala a casei.

  • intre 260€ si 360€ mp

Pretul pentru o casa pe structura metalica la gri in Craiova incepe undeva la 340€ mp desfasurat. Acest pret de calculeaza in functie de suprafata totala a casei.

  • intre 340€ si 440€ mp

Constructii Case la Cheie Craiova

Case la Cheie

Constructii case la cheie Craiova | Cele mai apreciate firme de constructii de case la cheie din Craiova sunt doar pe acest portal. Realizeaza-ti constructia casei tale la cheie si obtine reduceri de pana la 25% in fiecare zi de pe Construiesteieftin.ro. Un sistem inovant prin care fiecare constructie se poate realiza la cele mai bune standarde.

Preturi case la cheie

Incepand de la 490€ mp la cheie
Case la cheie
Case la cheie
Case la cheie preturi ieftine
Case la cheie preturi ieftine

Cat costa o casa le cheie din zidarie in Craiova? Ai un plan si vrei sa construiesti la cheie dar nu sti cat te va costa? Te ajutam noi cu un tarif informativ. Constructie casa la cheie din zidarie Craiova.

  • intre 490€ si 590€ mp la cheie

Cat costa o casa le cheie din lemn in Craiova? Ai un plan si vrei sa construiesti la cheie dar nu sti cat te va costa? Te ajutam noi cu un tarif informativ. Constructie casa la cheie din lemn Craiova.

  • intre 450€ si 550€ mp la cheie

Cat costa o casa le cheie pe structura metalica in Craiova? Ai un plan si vrei sa construiesti la cheie dar nu sti cat te va costa? Te ajutam noi cu un tarif informativ. Constructie casa la cheie pe structura metalica Craiova.

  • intre 499€ si 599€ mp la cheie

Negociem un pret corect

Negociem pentru Tine

Negociem pentru tine si tu obtii pana la 25% mai ieftin la toate etapele de lucrare. Ne incredintezi negocierea si devenim brokerul tau de incredere. Scopul nostru se numeste : Reduceri & Disconturi ... si negocieri cu Arhitecti, Geodezi, Topometristi, Structuristi, Constructori, Meseriasi, Instalatori, Echipamente, Produse sau Agentii imobiliare ...

SHOPPING CART

close