CALITATE & CONFORT

TAMPLARIE

PVC BUCURESTI

TAMPLARIE BUCURESTI

Daca ai ajuns pe pagina Tamplarie PVC Bucuresti, cu siguranta cauti sa realizezi o lucrare de calitate. Obtine un deviz gratuit si intra in contact cu cei mai profesionisti.

PROFILE DE CALITATE

Cele mai bune profile de la Salamander va ofera un confort excelent. Calitatea si durata sunt obtiunile noastre principale cand vorbim de tamplarie pvc.

CALITATE GERMANA

TAMPLARIE PVC BUCURESTI

Tamplarie PVC Bucuresti | Cautati un fabricant sau producator de tamplarie pvc din Bucuresti? Ati ajuns in locul potrivit. Cele mai calitative profile pvc sunt si pe Construiesteieftin.ro. In Bucuresti, piata este intesata cu zeci sau poate sute de mici producatori de tamplarie pvc. Usi, ferestre, porti de garaj sau geamuri termopan, toate le gasim cam peste tot. Insa, nu toti producatori de tamplarie pvc din Bucuresti va pot oferi si calitate. Iata de ce am ales sa producem tamplarie de calitate la un pret ieftin.

Profil pvc salamander

3 NIVELE DE ETANSARE

Confort termic clasa A+++

ISO A +++

Geamuri termopan acustice

GEAMURI SECURIZATE

Finisaje pvc

FINISAJE SUPERIOARE

CE PRODUCEM ?

GAMA NOASTRA DE TAMPLARIE

Pentru clientii nostri din Bucuresti producem tamplarie pvc pentru usi, ferestre, porti de garaj, veranda sau tamplarie de tip velux motorizata pentru pod sau acoperis. Geamurile de termopan sunt executate si incarcate cu gaz argon de inalta calitate. Profilele pe care le folosim sunt de la salamander iar feroneria de la Roto, Maco, Sigenia sau Winkhaus

TAMPLARIE PVC

Tamplarie PVC Bucuresti cu profil Salamnder si feronerie Roto acum si pe Construiesteieftin.ro

FERESTRE SI USI

Ferestre si usi din pvc cu profil salamander si feronerie roto doar pe acesr portal din Bucuresti.

PORTI GARAJ

Porti de garaj din pvc cu sisteme de inchidere motorizata sau manuala. Porti de garaj automatizate.

MOTORIZARI

Motorizari si automatizari de porti de garaj sai usi din sticla pentru magazine si ateliere din Bucuresti.

VINO SI VEZI

TAMPLARIE PVC DE CALITATE

Tamplarie pvc Craiova - calitate salamander feronerie roto

USI PVC GLISANTE

Usi glisante din pvc cu profil salamander de calitate superioara. Executam usi pvc glisante pentru clientii nostrii din Bucuresti la un pret competitiv si mult mai ieftin, comparativ. Nu ezita, obtine o estimare gratuita.

PVC glisant de la salamnder cu feronerie roto

ETANSARE TERMICA

Usile glisante din pvc de la Salamander Bucuresti ne ofera un confort termic sporit datorita unui sistem de etansare personalizat si testat in Germania. Ferestrele si usine se inchid ermetic.

Usi glisante cu sticla dubla

GEAM TERMOPAN

Geamurile de tip termopan sunt cele mai bune solutii pentru tamplaria pvc de calitate. Acestea sunt concepute si incarcate cu gaz argon pentru a evita diferenta de temperatura.

Usi glisante cu geamuri triple

VITRAJ TRIPLU

Profilele pvc care suporta vitrajul triplu pentru termopane au fost concepute pentru a va oferi un confort termic sporit. Geamul termopan triplu aduce peste 15% confort fata de cel dublu.

NR 1 IN EUROPA SI BUCURESTI

FERESTRE PVC SALAMANDER

PROFIL PVC DE LA SALAMANDER

Compania Salamander Industrie-Produkte GmbH din Germania a crescut de-a lungul timpului pentru a deveni un grup de succes. Salamnder s-a specializat în cele din urmă si în sectorul de tamplarie pvc axat pe ferestre, usi sau porti culisante.

Profilele pvc de la Salamander au fost concepute pentru un confort termic excelent

Crearea acestui grup de companii a făcut posibilă ancorarea unei structuri puternice de marcă prin care Salamander aduce transparență, proximitate și încrederea clienților.

Azi, compania de profile Salamander se numara printre cele mai performante companii din domeniul tehnologiei termice dar si a calitati. Prin intermediul nostru, profilele Salamander au ajuns si in Bucuresti devenind repede NR 1 in Romania ca si partener al Construieste Ieftin si durabil. 

Profil pvc Craiova de la Salamnder
Profil pvc de calitate

CONFORT TERMIC

Tamplarie din pvc cu profil de 88mm. Confort termic sporit. Durata de viata prelungita. 7 camere pentru performante termice deosebite.

Profil pvc salamander

ETANSARE PERFECTA

Profilele de la salamander vin cu 3 garnituri de etansare. Aceste cauciucuri garanteaza o etanseitate perfecta la intemperii.

Profil din pvc de la salamander

DUBLU & TRIPLI

Tamplarie pvc cu dublu sau triplu vitraj in functie de confortul vostru. Ambele tipuri de geam va ofera un confort termic sporit.

FERESTRE TERMOPAN CU DUBLU SAU TRIPLU VITRAJ

GEAMURI TERMOPAN

Geamuri Termopan Bucuresti | Vrei calitate si confort? Alege ferestre termopan cu geamuri duble sau triple la un pret echitabil. Cu straturi duble sau triple de securitate, aici gasesti geamuri termopan din clasa A +++. Eficienta energetica de inalt nivel. Garantie producator, dubla securitate …

Geamuri termopan acustice

GEAM TERMOPAN TRIPLU

Confort termic clasa A+++

CLASA A +++

Geamuri termopan acustice

GEAM TERMOPAN DUBLU

CALITATE GERMANA

DETALII TEHNICE

Pvc contra efractiilor

Impotriva Efractiilor

Imbinare pvc

Inbinari Perfecte

Finisaje pvc

Unghiuri Finisate

Drenaj tamplarie pvc

Drenaj Invizibil

Balamale pentru profile pvc de la salamander din Craiova

Balamale Vizibile

Profil pvc aliniat

Profil Aliniat

Design de perfect

Design Perfect

Manare de calitate

Manere de Calitate

Detalii tehnice pentru profilele de la Salamander

Salamander este un profil de calitate pe care il gasim in majoritatea caselor si apartamentelor din Bucuresti  din ziua de azi. Cu un design mereu imbunatatit dar si cu multitudinea de culori pe care ne-o ofera compania, Salamander este considerat de specialisti ” Profilul PVC N° 1 din Romania sau chiar si din Europa „. Pe langa calitatea pe care o putem observa usor, tamplaria pvc cu profile Salamander a devenit un concurent serios celor de la Qfort sau Win la un pret mult mai accesibil. In ce consta pretul & calitatea, profilele salamander ne ofera azi 3 tipuri de tamplarii pvc accesibile oricarui buzunar. 

PACHET ACUSTIC EXCELENT

TAMPLARIE ACUSTICA

Tamplaria PVC cu profile salamander, feronerie de la roto sau geamuri termopane incarcate cu gaz argon, ne ofera o acustica excelenta din toate punctele de vedere. Acustica este un esential necesar daca locuim intr-o zona aglomerata. Deasemenea, acustica geamurilor termopan ne ofera confortul dar si linistea de care uneori chiar avem nevoie in aglomeratia din Bucuresti.

Geamuri termopan acustice

MAI MULTE STRATURI

Confort termic clasa A+++

ISO A +++

Geamuri termopan acustice

STRATURI DUBLE

TAMPLARIE PVC PRET

FERESTRE TERMOPAN PRET

Ferestre Termopan Pret | Cat costa o fereastra termopan in Bucuresti si din ce material? Obtine o estimare de pret pentru tamplarie pvc de calitate de la cei mai buni producatori de tamplarie pvc din Bucuresti. Daca nu te pricepi la masuratori, venim si masuram noi. Stai linistit!

Detalii tehnice ferestre pvc cu termopan

Cum se calculeaza un pret corect?

Pret Fereastra Termopan Bucuresti | Ca sa putem calcula un pret corect pentru fereastra dvs din termopan, avem nevoie de cateva detalii exacte. Aceste detalii le puteti calcula si dvs. In cazul in care nu veti reusi, ne puteti contacta accesand buton de ofertare sau de contact din rubrica de mai jos.

Ce trebuie sa stim inainte de a face masuratorile pentru noua noastra fereasta din pvc cu geam termopan?

 1. Profil PVC, cadru
 2. Perete, tencuiala, rigips
 3. Traversa profil pvc
 4. Maner 
 5. Profil pvc, montanti
 6. Profil pvc
 7. Geam termopan dublu sau triplu
 8. Traversa geam
 9. Balamale ( feronerie )
 10. Suport prindere
 11. Pervazul ferestrei
 12. Scurgere pervaz
 13. Pervaz interior
 14. Cheder geam
 15. Panou sau cadru fereastra

Ce trebuie sa masurma ?

A

Cotre masuratori fereastra pvc cu geam termopan
Cotre masuratori fereastra pvc cu geam termopan

MASURATORI FEREASTRA PVC

FEREASRA A SI B

Masurarea unei ferestre din pvc cu geam termopan este importanta. Pentru a stabili toate cotele ferestrei care trebuie masurate sau executate, avem cele doua imagini de exemplu.

In imaginea A vedem ce trebuie masurat cu exactitate. Aici ne referim la cotele H ( inaltime )  si L ( latime )

Avem cote la interior cat si exterior care trebuiesc masurate cu presizie. Acestea se masoara exact ca la partea exterioatra dar pe interior.

In imaginea B avem practic acelasi tip de fereastra care ne arata ce trebuie masurat la exterior. Cotele pentru o fereastra din pvc cu geam termopan sunt stabilite dupa ce am masurat corect.

Ce fac daca nu ma pricep?

In cazul in care nu aveti notiuni pentru a masura o fereastra sau use pvc, ne puteti contacta accesand butonul de ofertare pret. O echipa din Bucuresti se va deplasa la dvs!

B

Cote fereastra pvc cu geam teropan
Cote fereastra pvc cu geam teropan

COTE FEREASTRA PVC

TAMPLARIE DIN PVC IN BUCURESTI

AI UN PROIECT DIN PVC ?

Tamplarie PVC Bucuresti | Indiferent daca sunteti o persoana particulara sau o firma, calitatea este principiul nostru principal in fata clientului. Ne bazam foarte mult pe calitate si personalitate. Ferestrele si usile din gama noastra de tamplarie sunt executate cu masinari de inalta precizie. Fiecare aspect conteaza in lupta noastra cu calitatea.

Ai un proiect de tamplarie pvc in Bucuresti? Vino sa vezi ce facem si cine suntem! Te asteptam!

TAMPLARIE PVC NR 1 IN BUCURESTI

SHOPPING CART

close