Autorizatie de constructie casa

Autorizatie de constructie – Avem nevoie de autorizare pentru constructie? Leave a comment

Autorizatie de constructie. Daca construiți o casă, aveți nevoie de autorizație de constructie. Pentru a fi bine organizat în proiectele dvs., este important să știți ce este o autorizație de constructie și cum să aplicați pentru acest lucru. Vă rugăm să rețineți că, serviciul Construiesteieftin.ro vă însoțește de la A la Z în procesul de solicitare a autorizației de constructie. Realizați-vă proiectele fără alte întârzieri!
Construirea unei case este visul multor rezidenți, dar mai presus de toate aveți nevoie de autorizație de constructie! Acest pas important trebuie luat în considerare înainte de a incepe sa construiesti indiferent ca ai un constructor de case sau nu.

Obtine Autorizatie de Constructie

Înainte de a merge mai departe, să știți că serviciul online de la Construiesteieftin.ro studiază planul dvs urbanistic local și vă poate realiza toate proiectele de constructie. Proiectul dvs. va avea apoi 98% șanse să vadă lumina zilei!  (98% corespunde rezultatului dosarelor acceptate de primării de la crearea Construiesteieftin.ro)

O autorizare de constructie pentru casa mea

Autorizația de constructie este un dosar administrativ care permite administrației locale să verifice dacă proiectul respectă regulile de urbanism în vigoare în municipiul în care se află. În ceea ce privește construirea unei case noi pe teren constructibil, autorizația de constructie este inevitabilă. Dacă proiectul casei dvs. depășește 1 m2 de suprafață, Codul urbanistic impune utilizarea unui arhitect.

Autorizatie de constructie pentru casa
Autorizatie de constructie pentru casa

Constituirea dosarului autorizației de constructie

Un dosar de cerere de autorizație de construire este format din documente grafice și administrative:

  • Un plan de site
  • Un plan de bază al construcției care urmează să fie construită
  • Un plan transversal al terenului și al construcției
  • O notă descriptivă
  • Un plan de fațade și acoperișuri
  • Un document grafic 3D
  • Fotografii situând terenul în mediul său apropiat și îndepărtat
  • Documentele suplimentare pot fi adăugate la fișier. Formularul care trebuie completat pentru a solicita autorizația de constructie.

Trebuie furnizate cel puțin patru copii ale dosarului. În ceea ce privește perioada de instruire, aceasta variază în general de la 2 la 3 luni de la data depunerii dosarului. Depinde și de zona în care va fi construită casa.

Notă: La depunerea dosarului autorizației de construcție pentru toate construcțiile noi este necesar un studiu termic de reglementare care să respecte reglementările termice.

Informare: Pentru clientii nostri, cei care ne transmit ca diferite persoane sau firme le spun ca nu au nevoie de o autorizare de constructie pentru casute sau case mici. Noi le transmitem ca orice constructie are nevoie de o autorizatie de constructie de la primarie.

Sfat: Stim că este dificil să obțineți o autorizație de constructie sau o declarație prealabilă de lucrare pentru proiectul casei dvs. Spune-ne despre proiectul tău, noi ne vom ocupa de restul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close