TAMPLARIE & PVC

TAMPLARIE

CRAIOVA

TAMPLARIE IEFTINA

Tamplarie Craiova | Profile si feronerie de calitate  la pret ieftin. Cere oferte de preturi de la diferiti producatori din Craiova doar aici …

N° 1 din CRAIOVA

CU 25% MAI IEFTIN

Obtine cu pana la 25% mai ieftin fata de concurenta. Solicita oferte de preturi de la furnizorii de tamplarie pvc din Craiova accesand butonul alaturat.

PRODUCATORI & FURNIZORI

TAMPLARIE CRAIOVA

Tamplarie Craiova | Cea mai mare retea de furnizori si producatori de tamplarie pvc din Craiova este doar pe Construiesteieftin.ro. Cere devize de pret pentru tamplarie pvc si alege oferta care iti convine cel mai mult. Cei mai buni fabricanti si producatori de tamplarie din Craiova sunt doar pe acest portal. 

ETANSARE TRIPLA

Profil pvc salamander

Profile cu tripla etansare de la producatori de tamplarie din Craiova. Ranforsare metalica rezistenta. 

CONFORT A+++

Confort termic clasa A+++

Confort termic sporit. Profile acustice de calitate superioara special concepute pentru regiuni supuse la intemperii.

SECURITATE

Geamuri termopan acustice

Geam termopan securizat. Securitate contra efractiei si a confortulul termic. Multiple caracteristici.

FINISARE EXTRA

Finisaje pvc

Profil cu finisaje extra de la Salamander, Gealan, Veka, Rehau sau Kommerling. Producatori renumiti in Craiova.

DIFERITE PRODUSE DIN TAMPLARIE

FERESTRE USI PORTI & MOTORIZARI

Tamplarie Craiova de calitate pentru : Ferestre, Usi, Porti de garaj sau motorizari si automatisme. Producem o gama diversificata de produse de inalta calitate. Indiferent de proiectul tau, cu noi vei obtine mereu cel mai bun pret la tamplarie pvc din Craiova. O echipa de meseriasi si fabricanti de tamplarie la un pret accesibil doar aici …

FERESTRE PVC

Ferestre PVC de calitate superioara la cel mai bun pret din Craiova. Nu ezita sa ceri oferta de pret si te vei convinge singur.

USI PVC

Usi din PVC de calitate la un pret accesibil este acum posibil doar aici. Obtine un pret ieftin de la producatori de tamplarie.

PORTI GARAJ

Porti de garaj sau pentru intrare in curte de calitate superioara cu echipamente motorizate sau nu. Nu ezita sa ne contactezi.

MOTORIZARI

Automatisme pentru porti de garaj sau gard. Motorizari pentru ferestre si usi din pvc. Inchidere centralizata electric sau manual.

VINO SI VEZI IN CRAIOVA

TAMPLARIE DE CALITATE

Tamplarie pvc de calitate in Craiova

TAMPLARIE CU PROFILE REZISTENTE

Profile de calitate si precizie de la Salamnder, Rehau, Veka, Gealan sau Kommerling. Daca ai un proiect de tamplarie in Craiova, noi te ajutam sa obtii un pret ieftin de calitate cu sau fara montaj. Diferite profile la dispozitia clientilor nostri sunt acum accesibile pe acest site.  Nu uita sa ne contactezi!

De ce sa platesti mai scump de cat face?
  • Ce este un profil PVC? 

Profilul pvc este elementul din care este compusa o fereastra. Acesta de regula este de culoare alba cunoscut sun numele de Policlorura de vinil.

 

  • Ce este o ranforsare metalica?

Ranforsarea metalica este o tije de metal care ajuta la rezistenta tamplariei pvc si evita deformarea profilului.

  • Ce este geamul termopan?

Geamul germopan este compus din doua geamuri rezistente inchise ermetic fara aer unde se introduce un gaz argon pentru evitarea condensului.

  • Ce este etansarea unei ferestre?

Etansarea unei ferestre din pvc se refera la portiunile in care fereastra in sine se uneste cu tocaria. Aici avem o etansare din cauciuc!

  • Ce este un profil cu 5,6, sau 7 camere?

Un profil pvc cu 5,6 sau 7 camere este un produs mai rezistent si ne ofera un confort termic mai bun in functie de camerele pe care le are. Aceste camere sunt orificiile pe care le vedem in imaginea alaturata. 

5 PRODUCATORI DE PROFILE PVC DIN CRAIOVA

CE TAMPLARIE SA ALEG ?

VEZI PRINCIPALII PRODUCATORI DE PVC

TAMPLARIE SALAMANDER CRAIOVA

TAMPLARIE PVC SALAMANDER

TAMPLARIE SALAMANDER CRAIOVA

Profil Salamander Craiova | Profilele de la Salamander sunt printre cele mai ingenioase din Europa. Salamander este o companie germana specializata in fabricarea de profile din pvc pentru usi si ferestre de inalta calitate. Tamplaria executata cu acest tip de profil ne ofera o robustete si un finisaj calitativ. Tamplarie Salamander Craiova cu 6 camere pentru un confort termic agreabil si o etansare perfecta.

Tamplaria SALAMANDER N° 1 din Craiova

Profilul de la salamander este unul de inalta clasa. Compania germana investeste periodic in dezvoltarea unei noi tehnologii care sa ne ofere un confort placut.

Salamander foloseste doua tipuri de armatura metalica specia concepute pentru ferestre sau profile de tocarie.

Garniturile de etansare sunt punctul forte al profilelor de la Salamander. Acestea se etanseaza perfect si ne ofera confortul de care avem nevoie impotriva intemperiilor.

Geamul termopan cu triplu vitraj este un concurent serios geamului cu dublu vitraj. Acesra ne ofera cu pana la 20% mai mult confort termic.

Profilul sau tija de picatura este noutatea de la salamnder. Extrem de ermetica, aceasta nu lasa sa patrunda apa intre termopan si profil.

Tamplarie Salamander Craiova

PROFILUL PVC SALAMANDER

TAMPLARIE REHAU CRAIOVA

TAMPLARIE PVC REHAU

TAMPLARIE REHAU CRAIOVA

Profil Rehau Craiova | Tamplaria cu profile pvc de la Rehau face parte din gama standard de calitate germana. Rehau este un producator de profile important din Craiova. In ultimii ani, profilul Rehau a cunoscut insemnate modificari. In zilele noastre, Compania Rehau ne ofera profile calitative si rezistente. Daca cauti Tamplarie Rehau Craiova, aici gasesti cele mai bune tarife din oras.

Tamplaria REHAU N° 2 din Craiova

Profilul de la Rehau este foarte cunoscut in Romania. Rehau este un concurent extrem de bun in fata celor de la Salamander sau Gealan. Compania germana este cunoscuta la nivel mondial.

Ca si la concurentii sai, Rehau vine cu o armatura metalica de ranforsare a tamplariei din pvc de foarte buna calitate.

Garniturile de etansare de la Rehau sunt si ele foarte bune. Aceste companii folosesc accesorii de calitate la un pret bun.

Rehau foloseste un geam termopan cu gaz argon extrem de rezisten si foarte bun. Acesta ne ofera confortul de care avem nevoie.

Rehau vine si el cu un profil de buna calitate la un pret echitabil pentru romani. Designul de la Rehau este concept de cei mai buni designeri din Germania.

Tamplarie Rehau Craiova

PROFILUL PVC REHAU

TAMPLARIE GEALAN CRAIOVA

TAMPLARIE PVC GEALAN

Tamplarie pvc gealan

TAMPLARIE GEALAN CRAIOVA

Profil Gealan | Tamplarie pvc gealan Craiova la un pret foarte bun. Compania Gealan din Germania vine pe piata din Craiova cu un profil standard eficace. Tamplaria executata cu profile de la Gealan a avut si are un succes considerbil in Craiova. Profilele Gealan au fost printre primele care au instrat pe piata din Romania.

Tamplaria GEALAN N° 3 din Craiova

Designul de la Gealan este profilul cel mai raspandit in Romania. Asta si pentru ca, compania Gealan este un producator de profile printre primii instalati in Romania.

Rezistenta profilelor de la Gealan este bine cunoscuta. In schimb, compania nu a mai investit in tehnologie preferand sa ramana in piata cu acelasi tip de profile.

Gealan vine cu un sistem de etansare standard din cauciuc dar mai slab fata de colegii de la Salamnder sau Rehau.

Geam termopan triplu standard de calitate normala si foarte rezisten.

Profilul de la Gealan nu a cunoscut modficari semnificative la fel ca si colegu de la Rehau. Profil standard.

PROFILUL PVC GEALAN

TAMPLARIE VEKA CRAIOVA

TAMPLARIE PVC VEKA

TAMPLARIE VEKA CRAIOVA

Profil VEKA | Tamplarie veka Craiova ieftin si calitativ. Compania germana VEKA AG este un concurent serios a tot ce inseamna profile din Europa. Compania Veka produce profile din pvc in peste 50 de tari din lume. Ferestrele cu profile veka din Craiova sunt recunoscute pentru calitatea lor.

Tamplaria VEKA N° 4 din Craiova

Designul de le Veka este putin mai robust si diferit fata de ceilalti fabricanti. Cu un design standard simplist, Veka este un producator bun al profilelor pvc.

Profilul de la Veka ne ofera si el un confort termic placut. Extrem de rezisten cu 5,6 sau 7 camere, acesta este un concurent serios al profilelor de pvc.

Etasnsarea este doar pe doua nivele asa cum vedem in imaginea alaturata. 

Geamul termopan de la Veka este de buna calitate si ne ofera un confort placut.

Profilele de la Veka sunt si ele considerate ca profile buna pe piata din Romania.

Tamplarie pvc Veka

PROFILUL PVC VEKA

TAMPLARIE KOMMERLING CRAIOVA

TAMPLARIE PVC KOMMERLING

TAMPLARIE KOMMERLING CRAIOVA

Profil Kommerling | Tamplarie pvc Kommerling Craiova pret echitabil, calitate buna. Compania Kommerling GMBH fondata in  anul 1897 este deasemenea o companie de traditie in Europa. Producator de profile Kommerling de calitate germana la un pret corect pentru clientii din Craiova.

Tamplaria KOMMERLING N° 5 din Craiova

Profilul Kommerling vine cu un design robust. Tipic german. Acesta ne arata robustetea de care se bucura o multime de romani.

Tamplaria cu profil Kommerling are un aspect interesant si datorita finisajelor sale.

La nivelul de etansare, Kommerling sta destul de bine dar ramane pe 2 nivele de etansare.

Geamul termopan de la Kommerling este unul stas standard.

Profilul pvc Kommerling arata robustete si vine cu o ranforsare metalica foarte bune.

Tamplarie pvc Kommerling

PROFILUL PVC KÖMMERLING

OBTINE OFERTE DE LA FIECARE

OFERTE PRETURI

Obtine oferte de preturi de la producatori de renume din Craiova. Verifica fiecare oferta si alege fabricatul potrivit. Incearca sa negociezi cu fiecare prin intermediul nostru. Alege oferta cea mai echitabila comparativ ” calitate pret ” …

TAMPLARIE PVC PRET

TAMPLARIE CRAIOVA PRET

Tamplarie PVC Craiova Pret | Pretul pentru o tamplarie de calitate se stabileste in functie si de ferestrele pe care le aveti de executat. Pretul pentru o tamplarie din pvc in Craiova incepe la 50€ per mp si ajunge si pana la 500€ in anumite cazuri.

INTRE 50 SI 500€ MP

PRET IEFTIN

INTRE 50 SI 70€ MP

Un pret ieftin inseamna o calitate mai slaba atat la profilele din pvc cat si la feronerie sau geamul termopan. 3 din 10 romani aleg tamplarie pvc la pret ieftin.

RECOMANDAT

PRET MEDIU

INTRE 70 SI 150€ MP

Tariful mediul este pretul cel mai solicitat printre romania. 5 din 10 romani aleg acest tarif. Daca vrei o tamplarie de calitate alege un pret corect pentru tamplaria ta.

PRET SCUMP

INTRE 150 SI 500€ MP

Daca vrei tamplarie de super calitate cu motorizari sau extra optiuni, poti alege cel mai scump pret. Doar 2 din 10 romani aleg un pret scump pentru tamplaria lor.

SOLICITA OFERTE DE PRET SI ALEGE

FABRICANT TAMPLARIE PVC CRAIOVA

Fabricant tamplarie pvc Craiova | Alegerea celui mai bun fabricant sau producator de tamplarie din Craiova este meseria noastra. Ne oferi posibilitatea de a negocia pentru tine si vom incerca sa iti oferim cel mai bun pret pentru tamplarie pvc din Craiova. Alege sa negociezi inteligent!

Cauti un producator de tamplarie pvc din Craiova dar nu sti ce sa alegi?

TAMPLARIE NR 1 DIN CRAIOVA

SHOPPING CART

close