,

Profil PVC Deceuninck Everest Max 4 camere

Profil PVC Deceuninck Everest Max | Profile si feronerie de calitate Germana 100%. Usi si ferestre cu profile Deceuninck si feronerie de la GU Unijet la un pret accesibil pentru toate buzunarele.

Caracteristicii:

  • Profil: Deceuninck
  • Feronerie: GU Unijet
  • Manere: Secustik
  • Pret: In functie de proiect
  • Montaj: Da
  • Transport: Gratuit
  • Garantie: Da

Va intereseaza acest tip de tamplarie pvc ?

 

 

 

Izolare superioară
Proiectat cu 4 camere de izolare și o lățime a profilului de 60 mm, sistemul PVC de ferestre Everest Max oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,4-1,5 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitură mediană valoarea certificata este Uf=1,4 W/m²K.

Profil pvc Deceuninck Everest Max

Performanță acustică
Izolarea acustică este foarte importantă în zilele noastre în care trăim într-o lume zgomotoasă. Sistemul Everest Max are încorporat direct din fabricație în 1 camere izolație fonică care asigură o izolare acustică mai performanță decât cele introduse manual. În plus, datorită caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum și a structurii multicamerale a sistemului Everest Max se asigură un confort perfect în zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

Rezistență structurală
Datorită ofertei largi de produse, sistemul Everest Max se pretează la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare oferă cele mai bune soluții împotrivă presiunii ridicate a vântului.

Respectarea mediului înconjurător
Ușile produse cu sistemul Everest Max asigură un mediu sănătos datorat nivelului ridicat de izolare precum și a caracteristicilor care asigură o investiție pe termen lung: întreținere ușoară și 100% reciclabile la sfârșitul perioadei de viață.

Categorii: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga un comentariu “Profil PVC Deceuninck Everest Max 4 camere”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close