-8%
, , , ,

Casa Natilia | Casa din lemn, zidarie sau containere

(O recenzie client)

Casa model Natilia | Casa model Natilia are o suprafata configurabila de la 100m2 si poate fii construita din lemn, zidarie, containere sau structura metalica. Pretul este unul variabil si este calculat in functie de cerintele fiecarui client.

 • Suprafata: 100m²
 • Structura: Lemn, Zidarie, Metal
 • Pret: intre 450 si 750€ m²
 • Montaj: inclus
 • Livrare: inclusa
 • Foto: necontractuala

Va intereseaza aceasta casa?

579,00lei 629,00lei

Casa Natilia | Acest model de casa este o locuinta care se poate construii incepand de la 100m2. Modelul de casa Natilia o putem realiza pe structura lemnoasa, din zidarie, containere sau pe structura metalica. Casa Natilia este o locuinta spatioasa si utila. O putem construii atat pentru locuinte secondare, de camping sau ca spatiu de lucru. Deasemenea, casa model Natilia, poate fii locuinta ideala pentru persoane in varsat sau pentru pensiuni in natura.

Construieste Casa Natilia

Casa model Natilia | In afara de modernitatea si aspectul destul de placut. Modelul Natilia vine cu un pret excelent tinand cont de calitatea materialelor pe care le putem utiliza. Aceasta casa este o locuinta pe care o putem construii intre 80 si 160m2 utili. Locuinta Natilia se poate configura usor conform cerintelor voastre. Indiferent de natura modificarilor, acest model de casa poate devenii imediat o locuinta prietenoasa si distincta.

Cat costa casa model Natilia?

Cat costa o casa din lemn?
Cat costa o casa?

Pretul de pornire pentru modelul Natilia incepe undeva intre 450€ si 750€ pe m2 construit. Tariful se poate calcula in functie de locatia terenului, tipul de materiale de constructii folosite, ce tip de tamplarie pvc alegem sau felul in care veti modifica aceasta casa. Un pret exact se poate stabili doar in baza unui deviz de lucrari.

Cum putem construii casa Natilia?

 1. Complecteaza formularul nostru de oferta de pret sau deviz de lucrari.
 2. Detalieaza corect ce vrei sa construiesti tinand cont de acest model de casa.
 3. Stabileste impreuna cu un responsabil pasii care trebuiesc urmati.
 4. Primeste oferta de pret in cel mai scurt timp.
 5. Alege un constructor sau un meseriasi din Natilia.
 6. Negociaza pretul materialelor de constructii pe Depozitieftin.com.

 

Casa Natilia din lemn, zidarie, containere sau pe structura metalica

Casa din imagine, modelul Natilia, a fost conceputa sa poata fii realizata si construita cu diferite materiale de constructii. Casa Natilia o putem realiza din zidarie ( caramida, bca, boltari ) sau din lemn, containere sau pe structura metalica. Stabilirea tipului de material utilizat pentru aceasta casa se poate stabili de catre clientii nostri.

Constructor de Case
Constructor de Case in Natilia

 

Construieste casa Natilia cu pana la 25% mai ieftin

Acum puteti construii locuinta Natilia cu pana la 25% mai ieftin fata de calculele pe care le detii. Daca aveti de gand pe viitor sa va construiti propria casa in Natilia sau imprejurimi, noi va ajutam. Impreuna cu partenerii nostri din Natilia va putem ajuta sa realizati orice tip de constructie reducand cheltuielile cu pana la 25% din bugetul total al locuintei voastre. Bugetul total poate reprezenta constructia in sine, terenul, gradina, gardul, mobilierul pe comanda sau diferite materiale de constructii. In mare, pentru a obtine acest tip de reducere, trebuie sa incepem impreuna constructia casei voastre.

Cum functioneaza?

Portalul ” Construiesteieftin.ro ” este un site web care face legatura intre un client si un meseriasi in constructii din Natilia. De la arhitecti si pana la studii geo sau topo, ingineri sau diriginti de santier, electricieni sau instalatori sanitari, toti sunt aici. Tot pe acest portal puteti gasi materiale de constructii ieftine. Poti comanda si cumpara materiale cu pana la 20% mai ieftin fata de concurenta. Un concept inovant!

 

Ce pasi trebuiesc urmati pentru a realiza locuinta Natilia ?

 1. Acceseaza pagina de contact
 2. Asteapta emailul nostru de confirmare cu informatii suplimentare
 3. Discuta cu arhitectul nostru din Natilia
 4. Intra in contact cu partenerii nostri din Natilia ( constructori, meseriasi, instalatori, tamplari, topometristi, geodezi, diriginti de santier, structuristi sau agenti comerciali, etc … )
 5. Decide daca constuisti de la A la Z cu un singur partener sau vrei sa faci economii.
 6. Stabileste lista de materiale sau produse si contacteaza-ne
 7. Alege sa cumperi materialele cu pana la 25% mai ieftin sau achizitionati-le singuri.

 

Ce putem achizitiona pentru dvs la un pret mai ieftin

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Vera

  Super seriozitate! Echipa de meseriasi buni. Calitate la pret bun. Recomand

  Vera

SHOPPING CART

close