Cat costa sa construiesti o piscina 2

Cat costa sa construiesti o pisina. Astăzi, există multe soluții care se pot adapta atunci cand vrei sa construiesti o piscina. De la o piscină ingropata la o piscină interioară, tehnica de azi ne permite sa construim in mai multe feluri. Mai puțin consumatoare de apă, cu dimensiuni adaptate grădinilor mici, piscinele in kit sau beton au intrat într-un ciclu de îmbunătățire continuă.

Cat costa sa construiesti o piscina?

Cat costa sa construiesti o piscina. Datorită dezvoltărilor tehnice din constructii, există o gamă foarte largă de piscine ingropate. Aceste piscine au preturi care pot începe de la 4.000€ in regie proprie și de la 10.000€, când este construita de o firma de constructii. Piscina din fibra, piscina din zidărie, beton sau boltari sau piscina din lemn,… alegerea unei piscine este destul de vasta! Realizarea unei piscine personalizate, în special echipată, va necesita totuși un buget mai substanțial.

Piscina de interior
Piscina de interior

In ce consta o piscina interioara, …., aceasta corespunde unei investiții serioase pe termen lung, în același mod ca o casă. O astfel de piscina necesita o atentie aparte deoarece bugetul de constructie poate fii mai mare. Piscina interioara din lemn, beton, zidarie sau fibra de sticla atasata unei case poate marii considerabil valoarea locuintei.

Acestea sunt piscine care trebuie „așezate” pe sol. Este esențial să alegeți un produs de bună calitate, care să ofere garanții suficiente pentru o utilizare adecvată. Pentru a beneficia de o calitate satisfăcătoare a apei, o piscină inpamantata trebuie să fie cel puțin echipată cu un sistem de filtrare. Aceste piscine nu sunt întotdeauna concepute pentru a fi îngropate.

Piscina din fibra de sticla

Piscina din fibra de stricla
Piscina din fibra de sticla

De la 500 € la 5.500 € în kit.

Piscina din fibla de sticla la kit este o piscină prefabricată, conceputa în fabrică, realizată din fibra de sticla. Opțional suplimentata de scări și / sau plaje scufundate, instalarea sa este rapidă, dar necesită o pregătire excelentă a terenului. Piscina din fibla de sticla este cea mai cautata piscina din Romania.

Acest tip de piscină realizată în întregime din fibra de sticla poate fi asamblat foarte repede de un profesionist. Cu toate acestea, piscina in kit, care trebuie deplasata de la fabrică la tine in curte dintr-o singură bucată, trebuie să respecte anumite dimensiuni de transport. Instalarea este rapidă, dar necesită o pregătire excelentă a terenului.

Preturi piscina din beton sau ingropata

Piscina din beton
Piscina din beton

De la 5.500 la 10.000 € aproximativ în kit și de la 10.000 € la 15.000 € aproximativ reprezentat (în funcție de echipament: acoperis simplu, acoperis retractabil automat, încălzire, înot împotriva curentului și tratamente automate).

Piscina din panouri de oțel, polimeri, aluminiu, beton precomprimat … alegerea materialelor ne poate spune cat costa sa construiesti o piscina in regie proprie sau de catre o firma specializata. Structurile pot fi asamblate în mai multe moduri, permițând o mare flexibilitate în alegerea formei bazinului.

PISCINA GATA ECHIPATA LA CHEIE
Piscina gata echipata la cheie
Piscina gata echipata la cheie

De la 15.000 € la 20.000 € aproximativ în kit și de la 20.000 € la 30.000 € sau mai mult pentru o piscina la cheie gata de scaldat (în funcție de echipament: acoperis motorizat, simplu, fara acoperis, cu sau fara nisip sau scandura, etc )

Aceste piscine sunt concepute pentru dvs. și construite, exclusiv de către profesioniști care realizează piscine „la comandă”, în funcție de nevoile și dorințele viitorului proprietar conform specificațiilor specifice.

2 Comments

  1. Buna ziua! As dori o oferta pt o piscina interioara de mici dimensiuni la o pensiune din Maramureș 0744604632

    Mihalca Florin Augustin
  2. Cât m-ar costa renovarea unei piscine de 10m lungime-5m latine-2,5m inaltine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SHOPPING CART

close