, , , ,

CASA GALATI | Casa din lemn, zidarie sau containere

(4 recenzii de la clienți)

Casa din lemn model Galati | Casa model Galati are o suprafata de apx 140m2. Pretul este unul variabil si este calculat in functie de cerintele fiecarui client.

 • Suprafata: 140m²
 • Structura: Lemn & OSB
 • Pret: intre 450 si 750€ m²
 • Montaj: inclus
 • Livrare: inclusa
 • Foto: necontractuala

Constructor de case ieftine

Casa din lemn Galati | Acest model de casa din lemn este o locuinta care se poate construii incepand de la 100m2. Casa Galati este o locuinta spatioasa si utila. O putem construii atat pentru locuinte secondare, de camping sau ca spatiu de lucru. Deasemenea, casa model Galati, poate fii locuinta ideala pentru persoane in varsat sau pentru pensiuni in natura.

CASA DIN LEMN GALATI

In afara de modernitatea si aspectul destul de placut. Casa din lemn Galati vine cu un pret excelent tinand cont de calitatea materialelor pe care le putem utiliza. Aceasta casa din lemn este o locuinta pe care o putem construii intre 80 si 160m2 utili. Casa model Galati se poate configura usor conform cerintelor voastre. Indiferent de natura modificarilor, acest model de casa din lemn poate devenii imediat o locuinta prietenoasa si distincta.

Cat costa Casa din lemn model Galati?

Cat costa o casa din lemn?
Cat costa o casa din lemn?

Pretul de pornire pentru aceasta casa din lemn incepe undeva intre 450€ si 750€ pe m2 construit. Tariful se poate calcula in functie de locatia terenului, tipul de materiale de constructii folosite sau felul in care vom modifica aceasta casa. Un pret exact se poate stabili doar in baza unui deviz de lucrari.

Cum putem construii aceasta casa?

 1. Complecteaza formularul nostru de oferta de pret sau deviz de lucrari.
 2. Detalieaza corect ce vrei sa construiesti tinand cont de acest model de casa.
 3. Stabileste impreuna cu un responsabil pasii care trebuiesc urmati.
 4. Primeste oferta de pret in cel mai scurt timp.
 5. Alege un constructor sau un meseriasi din Galati.
 6. Negociaza pretul materialelor de constructii pe Depozitieftin.com.

Cum functioneaza?

Portalul ” Construiesteieftin.ro ” este un site web care face legatura intre un client si un meseriasi in constructii din Galati. De la arhitecti si pana la studii geo sau topo, ingineri sau diriginti de santier, electricieni sau instalatori sanitari, toti sunt aici. Tot pe acest portal puteti gasi materiale de constructii ieftine. Poti comanda si cumpara materiale cu pana la 20% mai ieftin fata de concurenta. Un concept inovant!

Based on 4 reviews

5.0 overall
4
0
0
0
0

Add a review

 1. Reisner Mita

  Bunä ziua. Doresc o cäsutä in genul cum aratä in poze…..in jur de 100-120 m2.. In orasul Galati. Intrebare : la ce pret ajunge in euro? cin este posibil sä incepeti, cam cit dureazä si cum este modalitatea cu plata?
  Vä multumesc ptr. räspuns. M. Reisner

  Reisner Mita

 2. Mariana Ghiță

  Casa Galati este foarte interesanta ,se poate face pe structura de lemn ,pot să adaug și etaj ,lățime de teren este de 18m liniar ,mulțumesc frumos pentru un răspuns ,lungimea este de 85/90m liniar

  Mariana Ghiță

 3. Stefana Costa

  Bună seara ma intereseaza o casă stil bengalow contemporan cu sau casa galați cu 2 dormitoare un salon bucătărie baie pt județul argeș vreau o programare pt sfarsit de iulie va rog va multumesc frumos o seară plăcută

  Stefana Costa

 4. Simion Dan

  As dori sa construiesc și eu acest model de casa cam la 140mp utili. Cum putem sta de vorba?

  Simion Dan

  • Construieste Ieftin

   Buna ziua dl. Simion
   Inainte de toate va multumim pentru interes. In al doilea rand, ne puteti contacta din pagina contact complectand formularul nostru. Un responsabil o sa va contacteze pentru mai multe detalii. Va multumim!

   Construieste Ieftin

SHOPPING CART

close