-8%
, , , ,

Casa din lemn Tomis – Preturi ieftine la rosu sau la cheie

Casa din lemn model Tomis | Casa are o suprafata de apx 75m2. Pretul este unul variabil si este calculat in functie de cerintele fiecarui client.

 • Suprafata: 75m²
 • Structura: Lemn & OSB
 • Pret: intre 450 si 750€ m²
 • Montaj: inclus
 • Livrare: inclusa
 • Foto: necontractuala

 

549,00lei 599,00lei

Casa din lemn Tomis | Acest model de casa din lemn este o locuinta care se poate construii incepand de la 50m2. Casa Tomis este o locuinta spatioasa si utila. O putem construii atat pentru locuinte secondare, de camping sau ca spatiu de lucru. Deasemenea, casa model Tomis , poate fii locuinta ideala pentru o familie cu mai multi copii sau pentru pensiuni in natura.

Casa din lemn Tomis

In afara de modernitatea si aspectul destul de placut. Casa din lemn Tomis vine cu un pret excelent tinand cont de calitatea materialelor pe care le putem utiliza. Aceasta casa din lemn este o locuinta pe care o putem construii intre 50 si 160m2 utili. Casa model Tomis se poate configura usor conform cerintelor voastre. Indiferent de natura modificarilor, acest model de casa din lemn poate devenii imediat o locuinta prietenoasa si distincta.

Cat costa Casa din lemn model Tomis ?

Cat costa o casa din lemn?
Cat costa o casa din lemn?

Pretul de pornire pentru aceasta casa din lemn incepe undeva intre 450€ si 750€ pe m2 construit. Tariful se poate calcula in functie de locatia terenului, tipul de materiale de constructii folosite sau felul in care vom modifica aceasta casa. Un pret exact se poate stabili doar in baza unui deviz de lucrari.

Cum putem construii aceasta casa?

 1. Complecteaza formularul nostru de oferta de pret sau deviz de lucrari.
 2. Detalieaza corect ce vrei sa construiesti tinand cont de acest model de casa.
 3. Stabileste impreuna cu un responsabil pasii care trebuiesc urmati.
 4. Primeste oferta de pret in cel mai scurt timp.
 5. Alege un constructor sau un meseriasi din Tomis.
 6. Negociaza pretul materialelor de constructii.

Cum functioneaza?

Portalul ” Construiesteieftin.ro ” este un site web care face legatura intre un client si un meseriasi in constructii din orasul tau. De la arhitecti si pana la studii Geo sau topo, ingineri sau diriginti de santier, electricieni sau instalatori sanitari, toti sunt aici. Tot pe acest portal puteti gasi materiale de constructii ieftine. Poti comanda si cumpara materiale cu pana la 20% mai ieftin fata de concurenta. Un concept inovant!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga un comentariu “Casa din lemn Tomis – Preturi ieftine la rosu sau la cheie”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close