-12%
, ,

Casa Container Craiova | Casa pe structura metalica

Casa din containere Craiova | Casa are o suprafata de apx 80m2. Pretul este unul variabil si este calculat in functie de cerintele fiecarui client.

 • Suprafata: de la 80mp
 • Structura: Container / Metalic
 • Pret: intre 350 si 650€ m²
 • Montaj: inclus
 • Livrare: inclusa
 • Foto: necontractuala

 

439,00lei 499,00lei

Casa container Craiova | Acest model de casa din container este o locuinta care se poate construii incepand de la 100m2. Casa Craiova este o locuinta spatioasa si utila. O putem construii atat pentru locuinte principale cat si secondare. Pentru camping sau ca spatiu de lucru. Deasemenea, casa model Craiova , poate fii locuinta ideala pentru persoane in varsat sau pentru pensiuni in natura.

Casa din containere Craiova

In afara de modernitatea si aspectul destul de placut. Casa din container Craiova vine cu un pret excelent tinand cont de calitatea materialelor pe care le putem utiliza. Aceasta casa din containere este o locuinta pe care o putem construii intre 80 si 3000m2 utili. Casa model Craiova se poate configura usor conform cerintelor voastre. Indiferent de natura modificarilor, acest model de casa din lemn poate devenii imediat o locuinta prietenoasa si distincta.

Cat costa Casa din containere Craiova ?

Cat costa o casa din lemn?
Cat costa o casa din containere?

Pretul de pornire pentru aceasta casa din lemn incepe undeva intre 350€ si 650€ pe m2 construit. Tariful se poate calcula in functie de locatia terenului, tipul de materiale de constructii folosite sau felul in care vom modifica aceasta casa. Un pret exact se poate stabili doar in baza unui deviz de lucrari.

Cum putem construii aceasta casa?

 1. Complecteaza formularul nostru de oferta de pret sau deviz de lucrari.
 2. Detalieaza corect ce vrei sa construiesti tinand cont de acest model de casa.
 3. Stabileste impreuna cu un responsabil pasii care trebuiesc urmati.
 4. Primeste oferta de pret in cel mai scurt timp.
 5. Alege un constructor sau un meseriasi
 6. Negociaza pretul materialelor de constructii pe acest site.

Cum functioneaza?

Portalul ” Construiesteieftin.ro ” este un site web care face legatura intre un client si un meseriasi in constructii. De la arhitecti si pana la studii Geo sau topo, ingineri sau diriginti de santier, electricieni sau instalatori sanitari, toti sunt aici. Tot pe acest portal puteti gasi materiale de constructii ieftine. Poti comanda si cumpara materiale cu pana la 20% mai ieftin fata de concurenta. Un concept inovant!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care adauga un comentariu “Casa Container Craiova | Casa pe structura metalica”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close