Construieste-ti casa cu pana la 25% mai ieftin fata de socotelile pe care le detii. Intra in contact cu grupul nostru de profesionisti si negocieaza toate produsele. De la beton sau nisip si pana la mobila din casa, reduce cheltuielile cu pana la 25%. Ce zici? 

Va intereseaza ?

1.

Aveti un proiect in cap si vreti sa-l realizati insa bugetul nu va permite. Ce puteti face?

2.

Nu stiti de unde sa incepeti si cu cine sa discutati!? Nu gasiti preturi corecte pe net?

3.

Ati dori sa reduceti cheltuielile cu pana la 25% dar nu stiti cum? Aveti nevoie de ajutor?

4.

Nu stiti de unde sa cumparati materiale ieftine si nici cum sa negiciati un pret corect ? 

Va regasiti in aceste intrebari ?

CUM OBTIN PANA LA 25% MAI IEFTIN ?

Constructia unei case implica foarte multe persoane: geodezi, arhitecti, constructori, meseriasi, instalatori, vanzatori, agenti comerciali dar si diferite depozite de materiale sau magazine cu produse pentru casa ta. De unde sa incep si cum negociez cu toate aceste persoane?

 • Ne contactezi si ne explici despre proiectul tau.
 • Ne acorzi dreptul de a negicia.
 • Vei reduce cu pana la 25% din bugetul total.

Cu siguranta si dvs puteti negocia cu diversi agenti comerciali sau depozite de materiale. Dar oare aveti aceasta capacitate?

 • Cum ati putea obtine un pret mai ieftin pentru diferite materiale sau de la diferiti profesionisti daca nu stiti care sunt preturile si tarifele corecte? 
 • Cautarile pe internet va duc in eroare deoarece nu veti gasi nimic exact iar tarifele reale nu sunt niciodata publicate?
 • Pentru ca noi am conceput o retea de profesionisti din toate domeniile de activitate si am creat parteneriate cu zeci sau sute de firme.

Puteti obtine pana la 25% mai ieftin din costurile totale ale constructiei dvs care pot include casa dorita, gardul, amenajarea terenului sau chiar si mobilierul la comanda.

 1. Negociem preturi la produse zilnic pentru sute de clienti pe luna. Cifra noastra de afaceri ne ajuta sa obtinem reduceri substantiale zilnic.
 2. Colaboram cu zeci de constructori sau arhitecti cu care avem un targhet dar si un pret mai bun fata de concurenta.
 3. Per total, dvs puteti negocia pentru o singura lucrare, Construiesteieftin.ro poate negocia pentru sute de lucrari. Preturile difera enorm !!!

Este foarte simplu! Ne dati dreptul de a negocia pentru dvs iar noi vom putea obtine produse sau contracte cu pana la 25% mai ieftin fata de ceeace puteti dvs obtine. Toate negocierile se pot stabili in baza unui contract de reprezentare.

Cu cine putem noi negocia?

 1. Cu agenti imobiliari sau vanzatori de terenuri.
 2. Geodezi sau topometristi.
 3. Arhitecti
 4. Constructori
 5. Structuristi
 6. Meseriasi
 7. Depozite de materiale
 8. Producatori de tamplarie
 9. Instalatori
 10. Diriginti de santier

Si lista poate continua pana la mobilierul dorit sau tipul de piscina.

DE UNDE INCEPEM ?

Pentru a putea obtine diferite avantaje atunci cand doriti sa construiti o casa, este bine sa va adresati unor profesionisti in domeniu. Fiecare meserie in parte are secretele sale si poate sa fie un avantaj atunci cand vreti sa negociati.

contact@construiesteieftin.ro

SHOPPING CART

close